![]() |
Kurs na wychowawcę kolonijnego - Wersja do druku +- Forum Poznań (http://www.forumpoznan.com.pl) +-- Dział: Poznań (/forum-1.html) +--- Dział: Praca (/forum-4.html) +--- Wątek: Kurs na wychowawcę kolonijnego (/thread-90.html) |
Kurs na wychowawcę kolonijnego - Lilka - 01-12-2013 10:48 PM No właśnie jak to z tym jest? Ja to bym z chęcią się na takie coś wybrała. Zarobić można, a i zwiedzić za friko praktycznie kawał świata. Wiem, że to także duża odpowiedzialność za podopiecznych ale jakoś bym sobie poradziła RE: Kurs na wychowawcę kolonijnego - Karambolla - 01-13-2013 01:50 AM Ja kiedyś myślałam o tym i w sumie teraz zastanawiam się, czy faktycznie do tego nie podejść. Wiem że wymaganiem do takiego kursu jest ukończona szkoła średnia (to u mnie akurat nie problem), kurs kosztuje około 100-150zł i najlepsi z kursu mają szansę od razu otrzymać propozycję pracy ![]() RE: Kurs na wychowawcę kolonijnego - WiHura - 01-14-2013 07:17 PM Świetna sprawa takie coś, nie powiem, że nie. Warto by było się na to załapać, ale gdzie są takie kursy? Powiem szczerze, że pierwszy raz o czymś takim słyszę ![]() RE: Kurs na wychowawcę kolonijnego - matkapolka - 01-14-2013 09:07 PM Nigdy w życiu! Nie nadaję się na nauczyciela czy wychowawcę na koloniach, nie mam cierpliwości! RE: Kurs na wychowawcę kolonijnego - Karmelka - 01-14-2013 09:36 PM Niezły pomysł na zarabianie i zwiedzanie! Bo na stałą pracę już mniej, to raczej sezonowe zajęcie RE: Kurs na wychowawcę kolonijnego - Baśka - 01-14-2013 10:34 PM W listopadzie zrobiłam taki kurs. W sumie nudno było, a test na końcu to jakiś suchar, wszyscy przepisywali odpowiedzi z notatek. Poszukam pracy, może gdzieś wyjadę w wakacje. RE: Kurs na wychowawcę kolonijnego - PannaAnna - 01-14-2013 11:52 PM Slyszalam tez o tym,że takie kursy można sobie zrobić darmowo. Wiecie może gdzie? |