![]() |
Miejsce na randkę - Wersja do druku +- Forum Poznań (http://www.forumpoznan.com.pl) +-- Dział: Poznań (/forum-1.html) +--- Dział: Życie Towarzyskie (/forum-8.html) +--- Wątek: Miejsce na randkę (/thread-7.html) |
Miejsce na randkę - WiHura - 01-08-2013 06:52 PM Z jakich miejsc korzystacie? Może chodzicie gdzieś na spacery? Jeśli tak, to gdzie? ![]() RE: Miejsce na randkę - Karambolla - 01-09-2013 01:41 PM Jeśli spacery, to: Park Cytadela, Park Sołacki, wybrzeże Warty (od mostu św. Rocha) Jeśli posiedzieć gdzieś, to: - na drinka - Kultowa! - na ciasto i kawę - Soho! ![]() RE: Miejsce na randkę - WiHura - 01-10-2013 05:58 PM Widzę, że Karambolla bardzo zakochana w Kultowej ![]() Spacer u wybrzeży Warty, właśnie w tym miejscu o którym napisałaś to musi być to ![]() RE: Miejsce na randkę - Karambolla - 01-11-2013 02:06 AM W Kultowej i w Soho jestem istotnie zakochana, a właściwie w Sohowej szarlotce i w kultowych Lewe Lewe Loffach ![]() Na piwo (ale już na drinka niekoniecznie) można się wybrać do Proletaryatu. Też fajny klimat. Chociaż może nie na randkę... ![]() Spacery po Starym Rynku wieczorami/nocą polecam całym sercem, no i gapienie się w gwiazdy w Cytadeli na polanie, jeśli ktoś lubi. RE: Miejsce na randkę - Mieszkun - 01-11-2013 02:25 AM Na Rynku najłatwiej sie spotkać, bo każdy wie gdzie Rynek. Albo na placu wolności ,stamtąd blisko do wszystkiego. Ale Cytadela też jest ładna w lecie, jak ciepło i jak komuś sie chce tam jechać. RE: Miejsce na randkę - WiHura - 01-14-2013 08:07 PM O tak, spacery po Starym Rynku wieczorami... ![]() ![]() RE: Miejsce na randkę - Baśka - 01-14-2013 11:02 PM Rynek jest w sumie taki banalny, ja na randkę bym wybrała Park Sołacki. ![]() RE: Miejsce na randkę - PannaAnna - 01-14-2013 11:26 PM Cytadela to numer jeden na mojej liście. Każdy ma swój ulubiony zakątek tam ![]() RE: Miejsce na randkę - sebmroz - 10-07-2013 08:19 AM Na randkę to może Park Sołacki a rynek to chyba zbyt oblegane miejsce jak na randkę |