![]() |
Galerie handlowe - Wersja do druku +- Forum Poznań (http://www.forumpoznan.com.pl) +-- Dział: Poznań (/forum-1.html) +--- Dział: Zakupy (/forum-5.html) +--- Wątek: Galerie handlowe (/thread-65.html) |
Galerie handlowe - Lilka - 01-12-2013 09:35 PM Czy robicie zakupy w takich miejscach? A może wolicie zwykłe małe sklepiki? RE: Galerie handlowe - WiHura - 01-14-2013 07:24 PM To jest w sumie obojętne, ale wiadomo, że jak pójdziesz do galerii, to przy okazji możesz wejść do jakiegoś innego sklepu i znajdziesz coś dla siebie, czego szukałaś od dawna albo coś, co stwierdzisz "O, to jest fajne! Biorę to!" ![]() ![]() RE: Galerie handlowe - Karmelka - 01-14-2013 08:06 PM Małe sklepiki, chyba że nie mam czasu na długie szukanie tego co chcę kupic, wtedy galeria, bo duzo sklepów na małej powierzchni RE: Galerie handlowe - matkapolka - 01-14-2013 08:48 PM Galerie handlowe są ok, jeśli mam duzo czasu na chodzenie, szukanie, oglądanie i wybieranie RE: Galerie handlowe - Baśka - 01-14-2013 10:43 PM Galerie są fajne, bo jest dużo sklepów w jednym miejscu. Nie lubię łazić po małych sklepikach. RE: Galerie handlowe - PannaAnna - 01-15-2013 12:04 AM Nie ma co ukrywac,że w galerii ma się znacznie większy wybór i możliwośc porównania ceny z innymi sklepami (bo zazwyczaj jest tak,że dana rzecz jest w każdym ze sklepów tylko wykonana z innego materiału albo z inną wstawką). Natomiast zakupy spożywcze robię zazwyczaj w osiedlowym sklepie-żeby miec blisko do domu ![]() RE: Galerie handlowe - Karambolla - 01-15-2013 11:20 AM Ja lubię galerie handlowe, ale nie wszystkie. Pestki nie cierpię, Plaza mnie nie przekonuje, za to chętnie połażę czasem po Malcie. Stary Browar oczywiście lubię, ciężko nie lubić. ![]() Z tym, że ja na przykład w ogóle nie chodzę po sklepach z ciuchami, więc nawet w galeriach haczę tylko o Flo, Empik, herbaciarnię, mydlarnię, sklep z klockami lego, jakieś toys4boys i podobne temu bzdety. No i czasem restauracje albo kino. |