![]() |
Kluby poznańskie - Wersja do druku +- Forum Poznań (http://www.forumpoznan.com.pl) +-- Dział: Poznań (/forum-1.html) +--- Dział: Życie Towarzyskie (/forum-8.html) +--- Wątek: Kluby poznańskie (/thread-6.html) |
Kluby poznańskie - WiHura - 01-08-2013 06:51 PM No właśnie, jakie macie zdanie na temat klubów w Pń? Warto do nich chodzić, jest bezpiecznie? Ktoś z Was widział/uczestniczył( ![]() RE: Kluby poznańskie - Karambolla - 01-09-2013 01:36 PM Ja po klubach raczej się nie "wożę", wolę iść do jakiegoś dobrego baru na drinka czy piwo. Towarzystwo jest różne, ale to nie domena Poznania, tylko ogólnie - ludzie są różni, bywają w klubach jak i poza nimi nieciekawe czy agresywne jednostki. Trzeba uważać gdziekolwiek się nie idzie ![]() RE: Kluby poznańskie - WiHura - 01-10-2013 05:53 PM Dokładnie tak, jak piszesz - trzeba uważać. Zwłaszcza na jakieś wąskie, ciemne uliczki wieczorem, nikt nie wie kto Ci tam zaraz może z niej wyskoczyć ![]() ![]() RE: Kluby poznańskie - Karambolla - 01-11-2013 01:59 AM No, nie wiem, czy słyszałaś, ale chodziły jakiś czas temu plotki, że po Wildzie kręci się jakiś "nożownik"... Ja tam w to nie bardzo wierzę, ale skądś ludzie jednak te pomysły czerpią i pewnie nie zawsze tylko z filmów ![]() RE: Kluby poznańskie - Mieszkun - 01-11-2013 11:27 AM Zależy po jakich klubach i w jakich dzielnicach. Wiadomo jak to jest, na jeżycach czy na wildzie łatwiej dostać po czapce a i ewentualne miejsca schadzek są bardziej podejrzane. Chociaż tam tak wielu klubów nie ma, łatwiej coś znaleźć w centrum. Ja po dyskotekach nei chodze, bo tak jak Karambolla, wole gdzieś do pubu skoczyć. RE: Kluby poznańskie - Baśka - 01-14-2013 11:03 PM Raz byłam w jakimś klubie gejowskim i bardzo mi sie nie podobalo. Od tego czasu nie chodze do zadnych klubow. |