![]() |
Domowe sposoby na przeziębienie - Wersja do druku +- Forum Poznań (http://www.forumpoznan.com.pl) +-- Dział: Poznań (/forum-1.html) +--- Dział: Zdrowie i uroda (/forum-9.html) +--- Wątek: Domowe sposoby na przeziębienie (/thread-57.html) |
Domowe sposoby na przeziębienie - Karambolla - 01-12-2013 10:50 AM Co robicie, kiedy czujecie, że zbliża się jakieś paskudne przeziębienie? Ja standardowo "zapodaję" sobie na noc mleko z masłem, miodem i czosnkiem, ale jestem ciekawa, jak inni sobie z tym radzą ![]() RE: Domowe sposoby na przeziębienie - matkapolka - 01-12-2013 05:19 PM Herbatka z malinowym sokiem! Nie lubię z cytryną, ble RE: Domowe sposoby na przeziębienie - PannaAnna - 01-14-2013 11:18 PM I łyżka miodu przed snem! ![]() Ostatnio pani nam powiedziała,że dobrym sposobem gdy kogoś bierze przeziębienie jest wzięcie gorącej kąpieli i posmarowanie się całemu oliwa z oliwek ( niby zawiera dużo witaminy A i E i to działa jakoś na bakterie ![]() RE: Domowe sposoby na przeziębienie - Karmelka - 01-15-2013 06:13 PM W wersji dla dorosłych to piwo z miodem i goździkami na ciepło a potem pod kołderkę i piżamka na zmianę obok łóżka, bo po tym się człowiek poci |