![]() |
Gdzie kupujecie... prezenty? - Wersja do druku +- Forum Poznań (http://www.forumpoznan.com.pl) +-- Dział: Poznań (/forum-1.html) +--- Dział: Zakupy (/forum-5.html) +--- Wątek: Gdzie kupujecie... prezenty? (/thread-46.html) |
Gdzie kupujecie... prezenty? - Karambolla - 01-09-2013 01:13 PM No właśnie, o ile coś dla siebie kupić łatwo, to czasem szukając czegoś dla kogoś mam problem. Zazwyczaj zarabiają na mnie Empiki, mydlarnie i herbaciarnie, ewentualnie FLO. A jak jest u was? Gdzie kupujecie prezenty dla najbliższych, a gdzie dla trochę dalszych znajomych, których znacie średnio a wypada coś kupić? RE: Gdzie kupujecie... prezenty? - WiHura - 01-10-2013 05:40 PM Zależy co chce się kupić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Gdzie kupujecie... prezenty? - Mieszkun - 01-11-2013 11:37 AM W monopolowym ![]() A tak na serio to jednak Empik. Największy wybór jakiś fajnych książek, filmów, muzyki itp. No chyba, że jakieś ubrania to wtedy do C&A albo do Croppa. RE: Gdzie kupujecie... prezenty? - WiHura - 01-14-2013 07:27 PM Haha, statystyczny Polak by się ucieszył z prezentu z monopolowego ![]() A kupujecie kosmetyki na prezenty? Jakieś lakiery do paznokci chociażby? Jeśli tak, to gdzie? RE: Gdzie kupujecie... prezenty? - Karmelka - 01-14-2013 08:05 PM Kosmetyków raczej na prezenty nie kupuje, najczęściej jednak książki, płyty i tym podobne w empiku RE: Gdzie kupujecie... prezenty? - matkapolka - 01-14-2013 08:47 PM Zwykle mam dobrze przemyslane co zamierzam kupic i dotąd szukam aż kupię, nie ma dla mnie znaczenia gdzie RE: Gdzie kupujecie... prezenty? - Baśka - 01-14-2013 10:44 PM Ja głównie w Empiku kupuję prezenty i zamawiam produkty ze Starej Mydlarni. :-) za Flo nie przepadam, bo tam są same pierdoły nikomu nie potrzebne, jedynie fajnie wygladajace. ![]() RE: Gdzie kupujecie... prezenty? - PannaAnna - 01-15-2013 12:03 AM W empiku chyba można zaleźc coś dla każdego. Zawsze miejsce szukania dostosowuję do tego,co chce kupić. Perfumy- często Rossmann, Ubrania-spacer po SB... RE: Gdzie kupujecie... prezenty? - Karambolla - 01-15-2013 11:24 AM A że i Empik i Rossman znajdują się też w Starym Browarze, wychodzi na to, że w sumie więcej galerii handlowych w mieście nie potrzeba ![]() |