![]() |
Soho - Wersja do druku +- Forum Poznań (http://www.forumpoznan.com.pl) +-- Dział: Poznań (/forum-1.html) +--- Dział: Restauracje (/forum-6.html) +--- Wątek: Soho (/thread-43.html) |
Soho - Karambolla - 01-09-2013 01:05 PM Kawiarnia przy ul. Wronieckiej (od Starego Rynku) którą mogę z czystym sumieniem polecić ![]() ![]() Z tego co widziałam w ich menu, to mają tam też jakieś sałatki, bagietki i tosty, ale nigdy nie jadłam tam nic 'na poważnie', zawsze tylko szarlotkę albo brownie, ewentualnie jakiś deser lodowy <3 Dla mnie to kawiarnia, ale wiem, że śniadanie albo jakąś sałątkę też można tam spokojnie dostać. I raczej o ich jakość bym się nie martwiła ![]() RE: Soho - WiHura - 01-10-2013 05:46 PM Słyszałam już kilka opinii na temat Soho, niektóre za, niektóre przeciw ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Soho - Karambolla - 01-11-2013 01:54 AM Nie mam pojęcia kto i jakim cudem mógłby być niezadowolony z wizyty w Soho. Grają spokojną, nieprzeszkadzającą, nienahalną muzykę, w którą można się wsłuchać kiedy jest się tam samemu, ale nie przeszkadza w swobodnej rozmowie, kiedy jest się z kimś. Podają świetne kawy i gorące czekolady w niewygórowanych cenach (od 8 do 15zł chyba). Jak na kawiarnię to jest tam naprawdę bardzo dobrze, wystrój też jest spokojny, stonowany ale przyjemny... Oj, warto spróbować, warto. Ja uwielbiam tam wracać. RE: Soho - Mieszkun - 01-11-2013 11:33 AM Ładnie i fajnie tam jest trzeba przyznać. I smacznie co najważniejsze, a tą ich szarlotkę nigdy nie mogę do końca zjeść, bo tak obficie podana jest ![]() RE: Soho - Hefalump - 01-11-2013 11:28 PM Słyszałem, ale nigdy nie byłem. To chyba taka trochę hipsterska knajpa, bo wypada ją znać i bywać, co? ![]() RE: Soho - Karambolla - 01-12-2013 01:30 AM Akurat hipsterzy to grupa ludzi, których się tam nie widuje ![]() ![]() RE: Soho - WiHura - 01-14-2013 07:38 PM No to być może w niedalekiej przyszłości wybiorę się z kimś do Soho i zobaczymy jak i co ![]() ![]() RE: Soho - PannaAnna - 01-15-2013 12:08 AM A ja o tej kawiarence nawet nie słyszałam. W sumie ich tak dużo na rynku,że aby każdą odwiedzić to trzeba by mieć sporo weekendow i sporo pieniędzy ![]() ![]() |