![]() |
Moje zainteresowania - Wersja do druku +- Forum Poznań (http://www.forumpoznan.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-11.html) +--- Dział: Off-Topic (/forum-13.html) +--- Wątek: Moje zainteresowania (/thread-40.html) |
Moje zainteresowania - WiHura - 01-08-2013 07:16 PM Jakie macie zainteresowania? Jak się rozpoczęła Wasza przygoda z nimi? ![]() RE: Moje zainteresowania - Hefalump - 01-12-2013 12:05 AM Motoryzacja głównie, grzebanie w samochodach. Lubie sie czasem smarem pobrudzić, olejem zalać. Męska robota, najlepsza na sobotnie wieczory. RE: Moje zainteresowania - Karambolla - 01-12-2013 01:39 AM Ja się interesuję wszystkim po trochu, lubię czytać wiadomości ze świata, trochę grzebię po jakichś politycznych sprawach, lubię czytać komentarze internautów do wydarzeń politycznych w Polsce ![]() Oprócz tego trochę historia, trochę podróże, chociaż tylko palcem po mapie. Oglądam, planuję, gdzie bym chciała pojechać, ale ostatecznie jak już nazbieram parę tysięcy na fajne wakacje, to stwierdzam, że lepiej się opłaca kupić nowy komputer, pralkę, lodówkę, zrobić remont łazienki... ![]() RE: Moje zainteresowania - PannaAnna - 01-14-2013 10:21 PM Ja nie mam żadnych szczególnych zainteresowań poza kosmetologią- ale to wynika z kierunku moich studiów ![]() ![]() RE: Moje zainteresowania - matkapolka - 01-15-2013 07:23 PM Ja w sumie też interesuję się wszystkim po trochu! Trochę mody, gotowania, muzyki, książek. Staram się wiedziec co się dzieje dookoła mnie! |