![]() |
No powiedz coś o sobie... :) - Wersja do druku +- Forum Poznań (http://www.forumpoznan.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-11.html) +--- Dział: Off-Topic (/forum-13.html) +--- Wątek: No powiedz coś o sobie... :) (/thread-39.html) |
No powiedz coś o sobie... :) - WiHura - 01-08-2013 07:16 PM Opowiedzcie coś o sobie, od kiedy mieszkacie w Pń? ![]() RE: No powiedz coś o sobie... :) - Karambolla - 01-12-2013 01:47 AM Ja do Poznania przyjechałam w wieku lat 16 i trochę - rodzice zgodzili się, żebym zamieszkała w bursie i chodziła tu do liceum. Po liceum zostałam na studia... Po studiach jakoś się już zadomowiłam i nie bardzo chcę wracać do swojego miasta. Więc, cóż, będzie już prawie 10 lat jak tu jestem ![]() No i tyle o mnie - jestem prawie 2 lata po studiach, pracuję to tu to tam, bo o pracę w zawodzie ciężko. Interesuję się wszystkim po trochu, mieszkam z przyjaciółką i naszym (a właściwie jej) psem rasy Collie ![]() RE: No powiedz coś o sobie... :) - PannaAnna - 01-14-2013 10:42 PM Ja w zasadzie jestem tutaj dopiero od października i poznaję miasto.Przyjechałam za studiami i bardzo się z tego cieszę. Poznań to piękne miasto. |