Forum Poznań
Telefony komórkowe - Wersja do druku

+- Forum Poznań (http://www.forumpoznan.com.pl)
+-- Dział: Pozostałe (/forum-11.html)
+--- Dział: Off-Topic (/forum-13.html)
+--- Wątek: Telefony komórkowe (/thread-37.html)

Telefony komórkowe - WiHura - 01-08-2013 07:15 PM

Które polecacie i dlaczego? Opłaca się kupować Smartphonea? Uśmiech

RE: Telefony komórkowe - Karambolla - 01-12-2013 01:49 AM

Ja od jakiegoś czasu używam Sony Xperia i jestem raczej zadowolona. Czasem na dworze się tnie ekran dotykowy, nie wiem czy przez niską temperaturę czy dlaczego... Android ogólnie jest bardzo przyjazny i się z nim lubię Uśmiech

RE: Telefony komórkowe - PannaAnna - 01-14-2013 10:46 PM

ja używam nokii e52-mało kobiecy,ale to ze względu na to,że dostałam go w spadku po tacie- przedłużał umowę i kobieta mu taki poleciła,a tatuś oczywiście nie wspomniał,że to dla córeczki Oczko Ale w sumie jestem zadowolona- GPS, internet i duża pojemnośc zarówno na zdjęcia jak i na smsy

RE: Telefony komórkowe - Baśka - 01-14-2013 11:42 PM

Ja uzywam jakiejs Nokii (nie chce mi sie sprawdzac modelu) dotykowej. Mysle, zeby wymienic go na telefon ze zwykla klawiatura, bez zadnych udziwnien. W koncu tylko dzwonie i wysylam smsy.

RE: Telefony komórkowe - Karmelka - 01-15-2013 06:42 PM

No popatrz, a ja bym powiedziała, że Nokia E52 to wyjątkowo damska jest... też takiej używam i bardzo ją lubię, bo wąska i mieści się dobrze do mojej małej dłoni, wygodna jest!

RE: Telefony komórkowe - matkapolka - 01-15-2013 07:01 PM

Nie lubię telefonów dotykowych, próbowałam, ale trudno to się używa na przykład idąc, dla mnie najlepszy jest zwykły w miarę telefon, bez nadmiaru bajerów, które często nie są nam wcale potrzebne