Forum Poznań
Sphinx - Wersja do druku

+- Forum Poznań (http://www.forumpoznan.com.pl)
+-- Dział: Poznań (/forum-1.html)
+--- Dział: Restauracje (/forum-6.html)
+--- Wątek: Sphinx (/thread-30.html)

Sphinx - WiHura - 01-08-2013 07:09 PM

Jaka jest Wasza opinia na temat tej restauracji? Opłaca się tam chodzić, dobre jedzonko? Uśmiech

RE: Sphinx - Karambolla - 01-09-2013 01:03 PM

Ja ze sphinxa lubię shoarmę, ale daaaaawno nie byłam... W sumie to kosztuje niewiele więcej niż zestaw w McDonaldzie czy KFC, a można się najeść o wiele lepiej Uśmiech Tak mnie natchnęło, że chyba się wybiorę jakoś w tym tygodniu Szczęśliwy

RE: Sphinx - WiHura - 01-10-2013 05:44 PM

Hehe, no to Cię zainspirowałam Duży uśmiech Ale nie ma to jak czasem sobie iść na hamburgera do McDonalda Język A jeśli miałabym wybrać coś ze Sphinxa a zwykły kebab, z najlepszego miejsca w mieście, to bez wątpienia padłoby na kebab Język

RE: Sphinx - Mieszkun - 01-11-2013 11:36 AM

Dobre mają te zestawy, tylko strasznie wielkie i cieżko wsunąć naraz całość. Szkoda też, że nie mają picia od razu w cenie, fajnie by było. Ale ogólnie lubię tam sie przejść czasem, zwłaszcza do tego na św. Marcinie. Tam jest najfajniejszy klimat i wystrój.

RE: Sphinx - Hefalump - 01-11-2013 11:30 PM

Drogo, drogo, straszliwie drogo. A jedzenie marne, fastfoodowe. Lepsze to niż mac, czy kfc, ale nadal cieżkie do przełknięcia. Dawno nie byłem, bo staram sie unikać jak ognia takich miejsc.

RE: Sphinx - WiHura - 01-14-2013 07:40 PM

I co Karambolla, byłaś na jedzonku w Sphinxie? Uśmiech Muszę przyznać, że też się wybrałam niedawno, no i oczywiście obiad trzymał mnie do wieczora Język

RE: Sphinx - Baśka - 01-14-2013 10:57 PM

Jest to fastfood, ale za to jaki dobry! Duży uśmiech Czesto tam jem shoarme, ostatnio mialam ochote na steka, ale jednak 40 zl odstrasza. Oczko Najbardziej lubie tego w Browarze. Oczko