![]() |
Jak zakupy to... - Wersja do druku +- Forum Poznań (http://www.forumpoznan.com.pl) +-- Dział: Poznań (/forum-1.html) +--- Dział: Zakupy (/forum-5.html) +--- Wątek: Jak zakupy to... (/thread-29.html) |
Jak zakupy to... - WiHura - 01-08-2013 07:07 PM No właśnie, jakie polecacie miejsca do zakupów w Poznaniu? Oprócz zwykłych sklepów spożywczych, coś na Ratajach ![]() RE: Jak zakupy to... - Karambolla - 01-09-2013 01:11 PM Na pewno niedługo galeria przy rondzie da ci wiele miejsc w których można się zgubić ![]() Ja osobiście bardzo lubię galerię Malta, czasem zahaczę też o Stary Browar, bo mam stosunkowo niedaleko. Nie przepadam za Pestką i Plazą, jakoś... RE: Jak zakupy to... - WiHura - 01-10-2013 05:37 PM No tak, galerie handlowe to oczywistość, a w sumie dlaczego nie przepadasz za Plazą i Pestką? Nie ten klimat? Za małe/duże? ![]() RE: Jak zakupy to... - Karambolla - 01-11-2013 02:02 AM Pestka jakoś ogólnie wydaje mi się taka... Tandetna? Nie wiem sama. Porównując klimat Malty a Pestki... Nie bardzo w sumie nawet jest co porównywać. Plaza z kolei jest dla mnie za duża i... za daleko ![]() RE: Jak zakupy to... - Mieszkun - 01-11-2013 02:24 AM Pestka jest fajna, aczkolwiek pewnie mam takie wrażenie bo często tam po prostu zaglądam bo mam blisko. Kwestia przyzwyczajenia. Szkoda, że Kolportera zlikwidowali, ale jest Carrefour i KFC, wiec można sie pożywić i zakupy zrobić, fajne miejsce. RE: Jak zakupy to... - WiHura - 01-14-2013 07:29 PM Szkoda właśnie, że niektóre ciekawe miejsca wyklucza hasło "za daleko"... Ale powiem Wam, że ochotę mi robicie na jakieś jedzonko z KFC ![]() ![]() RE: Jak zakupy to... - Baśka - 01-14-2013 10:48 PM Najbardziej lubię Malte, fajnie ze wszystkie gastronomiczne miejsca sa na gorze i mozna sie schowac za tymi krzakami, bo nie lubie, jak ktos patrzy, jak jem. ![]() RE: Jak zakupy to... - PannaAnna - 01-14-2013 11:59 PM jeśli chodzi o zwykłą spożywkę to osiedlowe calkiem nieźle dają sobie radę, nawet Żabka. A ubrania-jednak lepiej przejść się po starym browarze i poszukac czegoś dla siebie. Zawsze tez mozna wygooglować outlety i tam posprawdzać ![]() |