Forum Poznań
Teatr Wielki - Wersja do druku

+- Forum Poznań (http://www.forumpoznan.com.pl)
+-- Dział: Poznań (/forum-1.html)
+--- Dział: Ciekawe miejsca (/forum-3.html)
+--- Wątek: Teatr Wielki (/thread-23.html)

Teatr Wielki - WiHura - 01-08-2013 07:01 PM

Czy wg Was Teatr Wielki jest ciekawym miejscem? Dla mnie jak najbardziej! Uśmiech Bywaliście? Uśmiech

RE: Teatr Wielki - Karambolla - 01-09-2013 01:29 PM

Ja jestem raczej bywalczynią fontanny naprzeciwko Teatru Oczko Chociaż co jakiś czas zaglądam w 'menu' i pewnie w końcu kiedyś się wybiorę jak będą grali coś, co wybitnie mnie zainteresuje. Pewnie warto zwiedzić Teatr także od wewnątrz, wstyd trochę, że taka stara baba, a nigdy nie była.

RE: Teatr Wielki - WiHura - 01-10-2013 05:27 PM

Nie powiem, bo faktycznie wstyd Duży uśmiech Ja tam chyba wolę teatr od kina, kiedyś byłam na takim spektaklu, ogólnie dużo humoru i komedii, jeśli takie coś byłoby na filmie, to na pewno bym się tak nie uśmiała Język Teatr jednak ma w sobie to coś Oczko

RE: Teatr Wielki - Mieszkun - 01-11-2013 11:52 AM

Ja byłem kilka razy. Bardzo piękne miejsce w środku, takie szykowne. Sztuki różne grają, wiadomo, raz lepsze raz gorsze, ale jeśli chodzi o oprawę, budynek i jego wystrój to naprawdę robi wrażenie. Polecam się wybrać, nawet tylko po to by obejrzeć i poczuć klimat miejsca.

RE: Teatr Wielki - Hefalump - 01-12-2013 12:00 AM

Ładne te tygrysy przed wejściem i kolumny też pokaźne, ale w środku nigdy nie byłem, to nei dla mnie. Ale okolica bardzo ładna, zwłaszcza jesli jeszcze fontanna działa, urokliwe miejsce sie z tego robi.

RE: Teatr Wielki - WiHura - 01-14-2013 07:08 PM

Dokładnie! Przez okolicę Teatr wygląda jeszcze lepiej, aż chce się tam iść Uśmiech

RE: Teatr Wielki - Baśka - 01-14-2013 10:23 PM

Często jestem w Teatrze Wielkim. Na kolejną sztukę idę już w przyszłym tygodniu i nie mogę się doczekać. Uśmiech