![]() |
Zakupy z metką - Wersja do druku +- Forum Poznań (http://www.forumpoznan.com.pl) +-- Dział: Poznań (/forum-1.html) +--- Dział: Zakupy (/forum-5.html) +--- Wątek: Zakupy z metką (/thread-116.html) |
Zakupy z metką - Karmelka - 01-14-2013 08:08 PM Liczy się dla was marka czy metka? Kupujecie raczej rzeczy firmowe czy to co się podoba i jest dobre bez względu na markę? RE: Zakupy z metką - matkapolka - 01-14-2013 08:46 PM Nie ma to dla mnie znaczenia, ma byc dobre i mam się w tym co kupuje dobrze czuc, a metka...? Nieistotny szczegół! RE: Zakupy z metką - Baśka - 01-14-2013 10:46 PM Gdybym miała kasę, to kupowałabym tylko markowe ciuchy. I nie chodzi mi o zarę, tylko np. Calvina Kleina. Bo markowe rzeczy to świetna jakość, doskonały krój i szycie. Żadna sieciówka tego nie da. RE: Zakupy z metką - PannaAnna - 01-15-2013 12:02 AM Rzadko kiedy szukam ubrań z konkretną metka czy marką. Podoba mi się coś i jest w miare przystępną cenę- biorę! Chyba że znajde jakąś rzecz w internecie i wiem z jakiego konkretnego sklepu pochodzi- wtedy wiem gdzie iśc i czego szukać. RE: Zakupy z metką - Karmelka - 01-15-2013 05:34 PM Ja sama to w sumie buty się staram kupowac dobre, ze znanych firm specjalizujących się w obuwiu, lubię polskich producentów, i raczej nie kupuję ubrań na bazarach bo mi zwyczajnie pieniędzy szkoda |