![]() |
Kiedy do lekarza? - Wersja do druku +- Forum Poznań (http://www.forumpoznan.com.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-11.html) +--- Dział: Dyskusje ogólne (/forum-14.html) +--- Wątek: Kiedy do lekarza? (/thread-115.html) |
Kiedy do lekarza? - Karmelka - 01-14-2013 08:01 PM Leczycie się sami czy raczej ufacie lekarzom? Robicie badania? Czy żyjecie licząc na to, ze jakoś to będzie? RE: Kiedy do lekarza? - PannaAnna - 01-14-2013 10:18 PM Zazwyczaj w sprawie zwykłego przeziębienia staram się sama sobie pomóc domowymi sposobami. Gdy one zawodzę to lekarz rodzinny. jeśli w grę wchodzi cos poważniejszego to jak najszybciej umawiam się na wizytę do specjalisty- a z obecną służbą zdrowia i kolejkami to poczekać zawsze można i poszukać jeszcze innych rozwiązać. RE: Kiedy do lekarza? - Baśka - 01-14-2013 11:38 PM Gdy jestem zaniepokojona i jakis objaw nie ustepuje, to ide do lekarze. Zdrowie jest najwazniejsze i nie warto ryzykowac. RE: Kiedy do lekarza? - matkapolka - 01-15-2013 07:26 PM Ja raczej też zdyscyplinowana w tym temacie! Regularnie robię badania, chodzę do dentysty i jak czuję, że zaczyna mnie łapac jakieś choróbsko, to też do lekarza idę! |