Forum Poznań
Praca a związki - Wersja do druku

+- Forum Poznań (http://www.forumpoznan.com.pl)
+-- Dział: Poznań (/forum-1.html)
+--- Dział: Praca (/forum-4.html)
+--- Wątek: Praca a związki (/thread-106.html)

Praca a związki - Karmelka - 01-14-2013 07:38 PM

Mieliście takie doświadczenia? Zdarzyło się wam pracowac z dala od rodziny czy ukochanych osób? jaki to miało, czy ma wpływ na wasze związki?

RE: Praca a związki - WiHura - 01-14-2013 07:51 PM

Nie, nie miałam na szczęście czegoś takiego. W sumie czy na pewno na szczęście? Czasem przyda się trochę spokoju od rodziny, znajomych, takie rozluźnienie atmosfery Oczko

RE: Praca a związki - matkapolka - 01-14-2013 09:02 PM

A jesli coś ma się w związku popsuc, to czy się będzie na odległośc czy razem i tak się zepsuje... chyba odległosc nie ma tutaj większego znaczenia

RE: Praca a związki - Karmelka - 01-14-2013 09:38 PM

Ja jednak nie zdecydowałabym się życ w rozdzieleniu z mężem czy narzeczonym.... nie wiadomo co mogłoby z tego wyniknąc

RE: Praca a związki - Baśka - 01-14-2013 10:32 PM

Nigdy nie miałam takiej pracy i mam nadzieję, że nigdy takiej nie będę miała. Nie mogłabym żyć z dala od ukochanego.

RE: Praca a związki - PannaAnna - 01-14-2013 11:49 PM

nie zdarzyło mi się,ale w tym roku planuję sama wyjechac za granice i dopiero wtedy zobaczymy jak to wpłynie na nasz związek.
Jedyny wpływ jaki do tej pory był to taki,że mój facet pracuje i ma pieniądze na różne rzeczy,a ja na wszystko muszę oszczędzać. I często slyszę,że pójdziemy tu i tu albo pojedziemy tu i tu i musze za każdym razem tlumaczyć,że nie mam pieniędzy. Głupio mi bardzo.