Forum Poznań

Pełna wersja: Galerie handlowe
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Czy robicie zakupy w takich miejscach? A może wolicie zwykłe małe sklepiki?
To jest w sumie obojętne, ale wiadomo, że jak pójdziesz do galerii, to przy okazji możesz wejść do jakiegoś innego sklepu i znajdziesz coś dla siebie, czego szukałaś od dawna albo coś, co stwierdzisz "O, to jest fajne! Biorę to!" Oczko Także można wybrać się i tu i tu, ale trzeba wiedzieć, że galeria może trochę więcej czasu zająć Szczęśliwy
Małe sklepiki, chyba że nie mam czasu na długie szukanie tego co chcę kupic, wtedy galeria, bo duzo sklepów na małej powierzchni
Galerie handlowe są ok, jeśli mam duzo czasu na chodzenie, szukanie, oglądanie i wybieranie
Galerie są fajne, bo jest dużo sklepów w jednym miejscu. Nie lubię łazić po małych sklepikach.
Nie ma co ukrywac,że w galerii ma się znacznie większy wybór i możliwośc porównania ceny z innymi sklepami (bo zazwyczaj jest tak,że dana rzecz jest w każdym ze sklepów tylko wykonana z innego materiału albo z inną wstawką).
Natomiast zakupy spożywcze robię zazwyczaj w osiedlowym sklepie-żeby miec blisko do domu Uśmiech
Ja lubię galerie handlowe, ale nie wszystkie. Pestki nie cierpię, Plaza mnie nie przekonuje, za to chętnie połażę czasem po Malcie. Stary Browar oczywiście lubię, ciężko nie lubić. Oczko
Z tym, że ja na przykład w ogóle nie chodzę po sklepach z ciuchami, więc nawet w galeriach haczę tylko o Flo, Empik, herbaciarnię, mydlarnię, sklep z klockami lego, jakieś toys4boys i podobne temu bzdety. No i czasem restauracje albo kino.
Przekierowanie