Forum Poznań

Pełna wersja: O wszystkim
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Temat do pisania o tym, co poza Poznaniem, a głównie w kosmosie, czyli naszych głowach. Duży uśmiech
W mojej głowie jest teraz przede wszystkim jutrzejsze zaliczenie. Dodatkowo bolesne bo brak notatek mam xD
W mojej głowie same poznańskie rzeczy Szczęśliwy A tak poważnie, to rozglądam się za jakąś pracą, stażem albo płatnymi praktykami, bo nudzi mi się w domu, ale też znowu nie aż na tyle, żeby wrócić do pracy w KFC xD Chociaż i to miało swój urok. No i chciałabym, żeby już była wiosna... Męczy mnie taki zimny wiatr i plucha i szarówka i ciemność za oknem już o 17:00.
Co do powrotu do wiosny to i ja bym sie dołączyła Oczko Całe szczęście że zaliczeń już żądnych nie mam i mam święty spokój Język
Juz niedlugo sesja. Ja tego nie przezyje, po dwa zaliczenia jednego dnia, to bedzie koszmar.
Jak to dobrze, że ja nie mam problemu sesji, egzaminu czy zaliczenia. Ale z drugiej strony mam inne... jak zdążyc wrócic z pracy, zrobic zakupy, ogarnąc dom zanim pozostali domownicy wrócą.... Ale to nie jest narzekanie, bo mi dobrze w moim życiu!
Przekierowanie