Forum Poznań

Pełna wersja: Czekolada
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Miałam ostatnio okazję być na imprezie w klubie Czekolada przy ul. Wrocławskiej i przyznam, że nawet mi się podobało, choć ogólnie za imprezami klubowymi nie przepadam - wolę posiedzieć przy piwku w knajpce.
Ale w sumie, dla odmiany, było nawet fajnie. Barmani się popisywali rzucaniem kostkami lodu i łapaniem ich do szklanek, muzyka była w miarę znośna, na drugim piętrze klubu tylko loże, bez miejsca do tańczenia. Na plus.
[Obrazek: 250311.2.jpg]
W Czekoladzie jeszcze nie byłam, wstyd przyznać, ale nie słyszałam nawet o niej Język Jaką muzykę tam puszczają i czy driny mają takie ceny jak w innych klubach? Uśmiech No i ile dałaś za wejściówkę? Uśmiech
Nie wiem jak z wejściówkami, bo ja akurat byłam na imprezie "wynajętej" - impreza zamknięta dla około 200 osób... Wolę nie myśleć, ile za wynajęcie klubu na całą noc zabulił solenizant który to organizował Szczęśliwy
Drinki we w miarę normalnych cenach, piwo chyba 6zł. Jak na cenę "na mieście" to tak średnio, bo wiadomo, że są miejsca, gdzie trafisz za piątkę czy nawet za 4,50; ale są i droższe.
Też o klubie nie słyszałam. Cena piwa zazwyczaj jest albo taka sama we wszystkich klubach,albo maja niższą ze względu na to,że maja mało klientów.
Czekolada działa od dawna?
Przekierowanie