Forum Poznań

Pełna wersja: Gdzie kupujecie... prezenty?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
No właśnie, o ile coś dla siebie kupić łatwo, to czasem szukając czegoś dla kogoś mam problem. Zazwyczaj zarabiają na mnie Empiki, mydlarnie i herbaciarnie, ewentualnie FLO. A jak jest u was? Gdzie kupujecie prezenty dla najbliższych, a gdzie dla trochę dalszych znajomych, których znacie średnio a wypada coś kupić?
Zależy co chce się kupić Oczko W Empiku rzadko kupuję prezenty, herbaciarnie jeszcze, bo lubię jakieś wynalazki i jedna osoba z mojej rodziny także - kwitnące herbaty i te sprawy Uśmiech Ale poza tym to chodzę po Pń i patrzę po sklepach czy galeriach handlowych za prezentem który wymyśliłam, bo rzadko jest tak że chodzę i "o jezuuu, co ja mam kupić?!" Uśmiech Jak się osobę zna, to się wie co kupić Język A nie co rok skarpetki dla dziadka czy taty Język
W monopolowym xD

A tak na serio to jednak Empik. Największy wybór jakiś fajnych książek, filmów, muzyki itp. No chyba, że jakieś ubrania to wtedy do C&A albo do Croppa.
Haha, statystyczny Polak by się ucieszył z prezentu z monopolowego Język
A kupujecie kosmetyki na prezenty? Jakieś lakiery do paznokci chociażby? Jeśli tak, to gdzie?
Kosmetyków raczej na prezenty nie kupuje, najczęściej jednak książki, płyty i tym podobne w empiku
Zwykle mam dobrze przemyslane co zamierzam kupic i dotąd szukam aż kupię, nie ma dla mnie znaczenia gdzie
Ja głównie w Empiku kupuję prezenty i zamawiam produkty ze Starej Mydlarni. :-) za Flo nie przepadam, bo tam są same pierdoły nikomu nie potrzebne, jedynie fajnie wygladajace. Oczko
W empiku chyba można zaleźc coś dla każdego. Zawsze miejsce szukania dostosowuję do tego,co chce kupić. Perfumy- często Rossmann, Ubrania-spacer po SB...
A że i Empik i Rossman znajdują się też w Starym Browarze, wychodzi na to, że w sumie więcej galerii handlowych w mieście nie potrzeba Duży uśmiech
Przekierowanie