Forum Poznań

Pełna wersja: Moje zainteresowania
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jakie macie zainteresowania? Jak się rozpoczęła Wasza przygoda z nimi? Uśmiech
Motoryzacja głównie, grzebanie w samochodach. Lubie sie czasem smarem pobrudzić, olejem zalać. Męska robota, najlepsza na sobotnie wieczory.
Ja się interesuję wszystkim po trochu, lubię czytać wiadomości ze świata, trochę grzebię po jakichś politycznych sprawach, lubię czytać komentarze internautów do wydarzeń politycznych w Polsce xD kabaret.
Oprócz tego trochę historia, trochę podróże, chociaż tylko palcem po mapie. Oglądam, planuję, gdzie bym chciała pojechać, ale ostatecznie jak już nazbieram parę tysięcy na fajne wakacje, to stwierdzam, że lepiej się opłaca kupić nowy komputer, pralkę, lodówkę, zrobić remont łazienki... O matko
Ja nie mam żadnych szczególnych zainteresowań poza kosmetologią- ale to wynika z kierunku moich studiówOczko W sumie jako mała dziewczynka juz lubiłam podkradać mamie kosmetyki i malować wszystkie dziewczynki z bloku Oczko
Ja w sumie też interesuję się wszystkim po trochu! Trochę mody, gotowania, muzyki, książek. Staram się wiedziec co się dzieje dookoła mnie!
Przekierowanie