Forum Poznań

Pełna wersja: Telefony komórkowe
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Które polecacie i dlaczego? Opłaca się kupować Smartphonea? Uśmiech
Ja od jakiegoś czasu używam Sony Xperia i jestem raczej zadowolona. Czasem na dworze się tnie ekran dotykowy, nie wiem czy przez niską temperaturę czy dlaczego... Android ogólnie jest bardzo przyjazny i się z nim lubię Uśmiech
ja używam nokii e52-mało kobiecy,ale to ze względu na to,że dostałam go w spadku po tacie- przedłużał umowę i kobieta mu taki poleciła,a tatuś oczywiście nie wspomniał,że to dla córeczki Oczko Ale w sumie jestem zadowolona- GPS, internet i duża pojemnośc zarówno na zdjęcia jak i na smsy
Ja uzywam jakiejs Nokii (nie chce mi sie sprawdzac modelu) dotykowej. Mysle, zeby wymienic go na telefon ze zwykla klawiatura, bez zadnych udziwnien. W koncu tylko dzwonie i wysylam smsy.
No popatrz, a ja bym powiedziała, że Nokia E52 to wyjątkowo damska jest... też takiej używam i bardzo ją lubię, bo wąska i mieści się dobrze do mojej małej dłoni, wygodna jest!
Nie lubię telefonów dotykowych, próbowałam, ale trudno to się używa na przykład idąc, dla mnie najlepszy jest zwykły w miarę telefon, bez nadmiaru bajerów, które często nie są nam wcale potrzebne
Przekierowanie