Forum Poznań

Pełna wersja: Sphinx
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jaka jest Wasza opinia na temat tej restauracji? Opłaca się tam chodzić, dobre jedzonko? Uśmiech
Ja ze sphinxa lubię shoarmę, ale daaaaawno nie byłam... W sumie to kosztuje niewiele więcej niż zestaw w McDonaldzie czy KFC, a można się najeść o wiele lepiej Uśmiech Tak mnie natchnęło, że chyba się wybiorę jakoś w tym tygodniu Szczęśliwy
Hehe, no to Cię zainspirowałam Duży uśmiech Ale nie ma to jak czasem sobie iść na hamburgera do McDonalda Język A jeśli miałabym wybrać coś ze Sphinxa a zwykły kebab, z najlepszego miejsca w mieście, to bez wątpienia padłoby na kebab Język
Dobre mają te zestawy, tylko strasznie wielkie i cieżko wsunąć naraz całość. Szkoda też, że nie mają picia od razu w cenie, fajnie by było. Ale ogólnie lubię tam sie przejść czasem, zwłaszcza do tego na św. Marcinie. Tam jest najfajniejszy klimat i wystrój.
Drogo, drogo, straszliwie drogo. A jedzenie marne, fastfoodowe. Lepsze to niż mac, czy kfc, ale nadal cieżkie do przełknięcia. Dawno nie byłem, bo staram sie unikać jak ognia takich miejsc.
I co Karambolla, byłaś na jedzonku w Sphinxie? Uśmiech Muszę przyznać, że też się wybrałam niedawno, no i oczywiście obiad trzymał mnie do wieczora Język
Jest to fastfood, ale za to jaki dobry! Duży uśmiech Czesto tam jem shoarme, ostatnio mialam ochote na steka, ale jednak 40 zl odstrasza. Oczko Najbardziej lubie tego w Browarze. Oczko
Przekierowanie