01-08-2013, 07:07 PM
01-09-2013, 01:11 PM
Na pewno niedługo galeria przy rondzie da ci wiele miejsc w których można się zgubić
Ja osobiście bardzo lubię galerię Malta, czasem zahaczę też o Stary Browar, bo mam stosunkowo niedaleko. Nie przepadam za Pestką i Plazą, jakoś...

Ja osobiście bardzo lubię galerię Malta, czasem zahaczę też o Stary Browar, bo mam stosunkowo niedaleko. Nie przepadam za Pestką i Plazą, jakoś...
01-10-2013, 05:37 PM
No tak, galerie handlowe to oczywistość, a w sumie dlaczego nie przepadasz za Plazą i Pestką? Nie ten klimat? Za małe/duże? 

01-11-2013, 02:02 AM
Pestka jakoś ogólnie wydaje mi się taka... Tandetna? Nie wiem sama. Porównując klimat Malty a Pestki... Nie bardzo w sumie nawet jest co porównywać. Plaza z kolei jest dla mnie za duża i... za daleko
To jakieś takie subiektywne odczucia, podobnie nie przepadam za M1, chociaż bywam tam "po drodze", jak wybiorę się do Ikei, którą bardzo lubię :3

01-11-2013, 02:24 AM
Pestka jest fajna, aczkolwiek pewnie mam takie wrażenie bo często tam po prostu zaglądam bo mam blisko. Kwestia przyzwyczajenia. Szkoda, że Kolportera zlikwidowali, ale jest Carrefour i KFC, wiec można sie pożywić i zakupy zrobić, fajne miejsce.
01-14-2013, 07:29 PM
Szkoda właśnie, że niektóre ciekawe miejsca wyklucza hasło "za daleko"... Ale powiem Wam, że ochotę mi robicie na jakieś jedzonko z KFC
Aż burczy 

01-14-2013, 10:48 PM
Najbardziej lubię Malte, fajnie ze wszystkie gastronomiczne miejsca sa na gorze i mozna sie schowac za tymi krzakami, bo nie lubie, jak ktos patrzy, jak jem.
Plazę tez lubie, tylko szkoda,ze tak daleko.

01-14-2013, 11:59 PM
jeśli chodzi o zwykłą spożywkę to osiedlowe calkiem nieźle dają sobie radę, nawet Żabka. A ubrania-jednak lepiej przejść się po starym browarze i poszukac czegoś dla siebie. Zawsze tez mozna wygooglować outlety i tam posprawdzać