Forum Poznań

Pełna wersja: Kamienice na Starym Rynku
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Piękne, kolorowe kamienice na Starym Rynku moim zdaniem godne uwagi, świetnie się prezentują na zdjęciach Uśmiech
Święta prawda!

[Obrazek: 534443_2610099870572_274147907_n.jpg]

Bardzo lubię to zdjęcie, bo nie ma na nim wszystkich straganów i ludzi, którzy zasłaniają kamieniczki Szczęśliwy było zrobione w jakieś święto, chyba 1 listopada (chociaż nie jestem pewna).
Ojoj, 1 listopada i nie ma żywej duszy?! Jestem pod wrażeniem, tym bardziej jeśli zdjęcie to Twoje dzieło Duży uśmiech Ale kamieniczki piękne, na tym zdjęciu podoba mi się bardzo ta przedostatnia, w paski niebiesko-białe Język
To chyba najładniejsza strona rynku, szkoda, że nie jest on z każdej strony taki. Na przykład powinnie taką ładną elewacje zrobić tam gdzie jest ten nieszczęsny Arsenał. Wypadało by coś z nim w końcu zrobić, bo wybitnie do kamienic nie pasuje.
Dokładnie jak mówi Pan wyżej - kamieniczki są zbyt piękne na ten Arsenał, może też go na kolorowo trzasnąć albo coś Duży uśmiech
Świetne zdjęcie. Rynek zawsze mi się kojarzył z tłumem, dlatego w sumie nie przepadam za nim, mimo że jest bardzo ładny.
nie wiem czy tylko ja mam wrażenie,że one wyglądaja jak z bajki. Tak jakby pomalowano je specjalnie, żeby ludzie myśleli, że to zaczarowane miejsce.
Zdjęcie na prawdę wyjątkowe ;o
0 ludzi na rynku.
Kamienice jak z bajki Uśmiech
Piękne miasto mamy Uśmiech
HEj, fajne zdjęcie Uśmiech Rzeczywiście wyglądają świetnie same w sobie Uśmiech
One nigdy nie przeminą, super fotka Uśmiech Klasa sama w sobie, hehe Uśmiech