Forum Poznań

Pełna wersja: Stary Browar
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Kupić, obejrzeć, podziwiać... Tym zaszczyca Nas Półwiejska 42 Uśmiech Warto? Uśmiech
Warto, nawet dla samego wystroju wnętrz. Pani Kulczyk potrafiła zadbać o szczegóły, a i najemcy lokali robią, co mogą, żeby wpasować się w klimat tego miejsca. Co prawda do niektórych sklepów nawet nie wchodzę popatrzeć, bo mam wrażenie, że ludzietam pracujący i tak wiedzą, że mnie nie stać żeby cokolwiek kupić i mają mnie za intruza przeszkadzającego im w siedzeniu i nic nie robieniu Szczęśliwy ale ogólnie - lubię. Bywam głównie ze względu na empik, multikino, flo, herbaciarnię na dole koło Piotra i Pawła i mydlarnię koło Empiku w nowej części. Czasem zahaczę o KFC na górze.
A Pani Kulczyk teraz niby sprzedała Stary Browar...
Stary Browar to taka wielka galeria handlowa i nie tylko handlowa - galeria także w znaczeniu muzeum, kultura, obrazy Duży uśmiech
Ja najczęściej odwiedzam Pestkę i Plazę, bo tam mam najbliżej, ale rzeczywiście Browa jest najładniejszy i ma klimat fajny. Zwłaszcza lubię to przejscie między starą a nową częscią, w lato, gdy nie ma tych wielkich szyb. Naprawde fajnie tam wtedy jest. Najczęściej wbijam do empiku, albo do pizzy hut. Kiedys jeszcze do Avansu w starej częsci, ale niestety zamknęli go.
A zdaża Wam się coś kupować w odzieżówkach/obuwniczych itp.? Uśmiech Ja osobiście kiedyś obkupiłam się w "tego typu" sklepach, jakieś Zary, nie Zary Język
Lubię Browar w godzinach porannych. Okres wyprzedaży to koszmar. Nie cierpię tych tłumów. I ci ludzie, którzy idą tak wolno, jakby zwiedzali galerię sztuki, doprowadzają mnie do szału. Odwiedzam Empik,Sphinxa, Pizza Hut i kilka sklepów odzieżowych.
Mi galeria podoba sie tylko pod tym względem,że faktycznie jest czym sobie czas zająć- niektóre sklepy sa tak fantastyczne,że z miejsca mogłabym wykupić połowę asortymentu.
Bardzo fajna galeria. Szczególnie podoba mi się to, że dołączyli nowy budynki i można do nich przechodzić tym korytarzem Uśmiech
Przekierowanie