Forum Poznań

Pełna wersja: Teatr Wielki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Czy wg Was Teatr Wielki jest ciekawym miejscem? Dla mnie jak najbardziej! Uśmiech Bywaliście? Uśmiech
Ja jestem raczej bywalczynią fontanny naprzeciwko Teatru Oczko Chociaż co jakiś czas zaglądam w 'menu' i pewnie w końcu kiedyś się wybiorę jak będą grali coś, co wybitnie mnie zainteresuje. Pewnie warto zwiedzić Teatr także od wewnątrz, wstyd trochę, że taka stara baba, a nigdy nie była.
Nie powiem, bo faktycznie wstyd Duży uśmiech Ja tam chyba wolę teatr od kina, kiedyś byłam na takim spektaklu, ogólnie dużo humoru i komedii, jeśli takie coś byłoby na filmie, to na pewno bym się tak nie uśmiała Język Teatr jednak ma w sobie to coś Oczko
Ja byłem kilka razy. Bardzo piękne miejsce w środku, takie szykowne. Sztuki różne grają, wiadomo, raz lepsze raz gorsze, ale jeśli chodzi o oprawę, budynek i jego wystrój to naprawdę robi wrażenie. Polecam się wybrać, nawet tylko po to by obejrzeć i poczuć klimat miejsca.
Ładne te tygrysy przed wejściem i kolumny też pokaźne, ale w środku nigdy nie byłem, to nei dla mnie. Ale okolica bardzo ładna, zwłaszcza jesli jeszcze fontanna działa, urokliwe miejsce sie z tego robi.
Dokładnie! Przez okolicę Teatr wygląda jeszcze lepiej, aż chce się tam iść Uśmiech
Często jestem w Teatrze Wielkim. Na kolejną sztukę idę już w przyszłym tygodniu i nie mogę się doczekać. Uśmiech
Przekierowanie